emiran_201403023169emiran_201403023170

Cherry – Fruity & Cheeky!

Jag har testat många av dofterna från Batiste och jag måste nog säga att Cherry är en av mina favoriter. Jag har alltid gillat doften/smaken av syntetiskt körsbär och trots att den är på gränsen till sliskig faller den mig i smaken. Rent funktionsmässigt håller den hög standard – mitt stackars slitna hår hade aldrig överlevt utan torrschampo – och håret känns fräscht på ett klick.

Visst kan det aldrig ersätta en härlig schamponering/balsam/inpackning men gud vilken bra uppfinning det här är när man inte kan eller vill tvätta håret för ofta. Vilka torrschampon använder ni, gillar ni Batiste? 

Batiste Dry Schampoo Cherry innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 69 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme. Läs gärna min policy.

You May Also Like

2 comments

Reply

Skulle aldrig klara mig utan Batiste! Har fett hårbotten så om jag vill se alls fräsch ut borde jag tvätta typ varje dag, men istället använder jag Batiste och kan gå 2-3 dagar utan tvätt. I swear by this stuff, men gillar bäst Tropical eller Blush doften :)

Reply

Det är ju därför det är så jäkla bra med torrschampo, haha. Usch, tänk vad våra stackars hårbottnar och hårstrån skulle få stå ut med om vi tvättade håret varje dag, det skulle ju trilla av >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.