emiran_201403023180emiran_201403023179emiran_201403023181

Blooming Roses är ett av lacken i Depends Garden Dreams och är ett ljusrosa lack som i vissa ljus faller mot det persikofärgade hållet. Rent nyansmässigt tycker jag att det är jättesött – och finishen är så charmig! – men formulamässigt höll det inte riktigt enda fram.

 Redan första lagret kändes lite sådär tuggummi-aktigt och det var svårt att få till ytan bra utan blev lätt randigt (något som syns på bilderna). Andra lagret, eftersom jag dessvärre inte hade tålamod att vänta till dess att det var helt yttorrt, drog med sig en del av det undre lagret och jag satt här hemma och svor högt för mig själv.

Men jag gav mig inte (såklart) och nöjd blev jag. Plus för fin och söt nyans men minus för den något tjocka och svårhanterliga formulan. Vad tycker ni om Blooming Roses? Ni som testat det, har ni haft samma problem med formulan?

Depend Garden Dreams finns ute i butik från och med vecka 9. Lacken har ett rekommenderat pris på 25 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om den ifråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.