emiran_201403023182emiran_201403023183 emiran_201403023184

Superliner Smokissime är L’oréals vårsatsning på snygga sotade ögon och är en eyeliner i puderform och kommer i tre nyanser: #100 Black smoke, #101 Taupe Smoke & #102 Brown SmokeSotade ögon verkar aldrig gå ur ropet och det känns som att marknaden aldrig kommer bli mättad med produkter som ska underlätta den perfekta sotade looken.

 ”Nu kan du skapa den perfekta smoky eye looken själv. Vi lanserar vår första ögonpenna med pudereffekt, framtagen för att ge den perfekta sotade effekten. Den unika pudertexturen glider lätt på plats tack vare den mjuka applikatorn. Markera, tona ut, förstärk för en iögonfallande look.”

emiran_201403023185

  Black smoke,  Taupe Smoke & Brown Smoke

Jag tycker att det är smart med en smudger med duo-funktion, särskilt då man själv kan bestämma hur intensivt resultatet ska bli (i jämförelse med typ vanlig svart kajal/eyeliner). Applikatorn är mjuk och relativt lättanvänd. Jag lyckas inte riktigt med att få till några tunna raka linjer (snarare hackigt ojämna och lite bredare) men slutresultatet blir ändå rätt tjusigt.

Rent hållbarhetsmässigt tror jag att det är smart att använda en primer innan. Jag gjorde det inte och fick besöka toaletten någon gång i timmen för att smudga ut med fingrarna. Rekommenderas inte! Testa med primer :P

I övrigt gillar jag att de inte bara kommer i svart, utan även i taupe och brunt. Brown smoke går lite åt brons, den är så himla fin! Har ni testat/kikat på Superliner Smokissime, vad tycker ni om dem?

L’oréal Paris Superliner Smokissime finns i butik från vecka 7 och har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.