emiran_201403023188 emiran_201403023186Dream Wonder Nude Foundation är Maybellines nya lättvikts-foundation framtagen för en naturlig och silkeslen look. Wonder Nude kommer i nyanserna 10 Ivory, 20 Cameo, 22 Natural Beige, 30 Sand, 40 Fawn.

”En naturlig look är en makeup-trend som tydligt visats på catwalken och som med största sannolikhet här för att stanna! Denna otroligt lättflytande foundation smälter på huden och ger maximal täckning utan att ge en kakig känsla. Den unika dropp-applikatorn är enkel att använda och levererar exakt varje dyrbar droppe. Denna silkeslena formula är en dröm för huden.”

emiran_201403023190 emiran_201403023189-210 Ivory  

 Dream Wonder kommer i en liten glasflaska om 20 ml och är en riktigt tunn, flytande foundation. Lite svår-applicerad med anledning av den märkligt utformade droppapplikatorn (säger som Fröken Rosa och efterlyser pipett) men är tack och lov lättjobbad och lämnar en fin och sammetslen finish väl applicerad. 10 Ivory är något mörk för mig, men jag kan bära den efter lite (en hel del) arbete med fingertopparna.

Det här är inte en foundation för dig med torr hy – den är tyvärr väldigt bra på  att förtydliga och framhäva torra partier. Annars tror jag att den kommer passa övriga hudtyper, särskilt för er som önskar ett lätt, luftigt och knappt märkbart resultat. Den jämnar ut fint, gör huden len och ger en makeup-but-no-makeup-feeling till slutresultatet.

Plus för finish och för att det inte behövs mycket för att få ett jämnt resultat över hela ansiktet. Minus för den lilla mängden i flaskan, att den inte riktigt är kompis med torr hy och att den inte finns i ett par ljusare nyanser. Det hade varit trevligt! I övrigt tror jag att den här kan vara trevlig om man bara vill jämna ut hudtonen litegrann och få lite fräsch lyster.

 Har ni testat Maybellines Dream Wonder Nude Foundation? Vad tycker ni om den?

Maybelline Dream wonder Nude foundation innehåller 20 ml och har ett rekommenderat pris på 149 SEK. Finns ute till försäljning från och med v. 5. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.