Skärmavbild-2015-02-19-kl.-15.47.36Årets Soft Shades från OPI är inspirerad av drömska, lätta och förföriskt himmelska toner och består av 6 nyanser i olika finish. Det karakteristiska för Soft Shades-nyanserna är att de är mjuka och väldigt neutrala och skira färgtoner som passar fint till vår, fest och enkla men luxuösa manikyrer.

sofshades1

Act Your Beige!, Put it in Neutral, Petal Soft

 softshades2Make light of the situation, Chiffon my Mind, This Silver’s Mine!

Chiffon my Mind och Put it in Neutral är de två nyanser som intresserar mig mest,  men jag är  nyfiken på de andra likväl. Ser inte Petal soft söt ut?Det ska bli intressant att se hur Make Light of the Situation ser ut på nageln och jag undrar om This Silver’s Mine! är så brun som den ser ut att vara på promobilderna eller om det faktiskt drar mer åt silver.

Vad tycker ni om årets Soft Shades från OPI?

Finns i butik från och med mitten av Mars. Rekommenderat pris 155 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

åh jag älskar färgerna :)

Reply

Jag tycker alltid att Soft Shades-kollektionen skapar ha-begär men ofta är nyanserna väldigt snarlika från år till år!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.