emiran_201403023196

Densify är den nya hårserien från Garnier som lovar fylligare och tjockare hår. Serien innehåller extrakt från granatäpple och håret ska direkt efter användning kännas fylligare, tjockare och starkare samtidigt som det ska bli följsamt, luftigt, smidigt och vackert.

Serien innehåller även den ”innovativa” fibermolekylen Fibra Cylane™: ”en banbrytande fiberfyllningsmolekyl som skapar varaktig styrka genom att injicera densitet i varje hårstrå. Bygger upp tvätt efter tvätt.”

emiran_201403023197emiran_201403023198

Densify Strengthening schampoo & conditioner. Håret blir fylligare och starkare och efter 7 appliceringar blir håret tjockare som om du hade mer hår. Rekommenderat pris 28 SEK.

emiran_201403023199Leave-in Serum Densify Lengths plumper. Serumet ger en extra boost av fyllighet till längderna för att skapa en vacker hårsubstans i hela håret. Rekommenderat pris 57 SEK.

 Jag har precis börjat testa Densifyserien och har bara använt schampo och balsam vid två tillfällen så det är alldeles för tidigt att säga någonting om resultatet. Jag gillar doften, söt och fruktaktig, och jag gillar den rosa förpackningen (jag skulle kunna köpa vad som helst för fina och fräscha förpackningar, illa…) samtidigt som jag rynkar litegrann på näsan sådär.

Jag blir alltid skeptisk när jag ser uttalanden som vacker hårsubstans, injicera densitet och ”Efter 2 veckor: känslan av 38 % mer hår”. Hårsubstans? Injicera densitet? Fylligt hår i precisa procentsatser?  Nej jag får väl ge det ett tag och skapa en egen uppfattning om vad jag tycker att Densify ger för resultat. Vad tror ni, är serien något som intresserar er?

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag använde Loreals serie Fibrology som sägs jobba på liknande sätt, håret kändes lite strävare och tjockare, men håret blev även lite mer glansigt och fett. Såhär i efterhand känner jag att det slet mer på håret än vad det gav då mina toppar gick sönder istället för hålla ihop. Så numer håller jag mig till reparerande schampon och volymprodukter om jag ska styla, känns dumt att slita på håret i onödan.

Reply

Men nej! Det låter ju inte alls bra. Jag tror till och med att jag har den serien här hemma liggandes någonstans, då kanske det inte är den jag ska vända mig till om det är någonting.

Reply

Hej, jag har precis köpt dessa produkter, och i med att detta skrevs i februari så har du ju haft det tillräckligt för att se förbättringar (som produkten lovar)
Så min fråga är enkel, hur har resultat blivit, ser man någon stor skillnad?
Jag har inte köpt serumet, men borde jag göra det för bättre resultat ?
Tacksam för svar !

Reply

Hej Louse! Jag är fortfarande i testartagen med serien! Serumet har hamnat lite i skymundan så jag kan inte riktigt uttala mig om det än. Jag upplever att håret känns något fylligare dagen efter schampoo och balsam men att det blir plattare och liksom faller ihop ett par dagar efter tvätt. Jag upplever dock inte att håret känns fylligare, snarare att det är en lätt synlig effekt som snabbt avtar. Hur har du upplevt schampo och balsam? Har du hunnit testa det något?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.