emiran_201403023202 emiran_201403023203

För några veckor sedan lanserades nya Miss Manga mega volume Punky, en uppdaterad variant av originalet. Det som skiljer Punky från den tidigare versionen är den koniska gummiborsten som ska ge rebellisk megavolym.

emiran_201403023200 emiran_201403023201

Originalet blev snabbt en favorit här hemma och jag gillar faktiskt Punky i samma anda och bemärkelse. Mascaran sluter sig fint runt fransarna och ger dem en fin svärta och volym utan att sloka efter långa jobbdagar.

Jag tycker väl inte att den konformade borsten är revolutionerande bra men den kommer åt i både inre och yttre ögonvrå utan att kladda och formulan är precis perfekt. Varken för tung eller för vattnig! Lite som med sin föregångare tycker jag att den blir något sämre efter varje applicering. Första gångerna blir fransarna tokigt långa men det verkar som att resultatet mättas eftersom hylsan öppnas och stängs. Har ni också upplevt det?

I övrigt tycker jag att Punky är riktigt bra men jag har inte gett mig på Mowhak-fransarna än. Passar mig inte riktigt, haha. Har ni testat Miss Manga Punky?

Miss Manga Punky har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

3 comments

Reply

What an upgrade! This mascara looks fabulous!

Reply

I like it, but it’s not my favourite!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.