emiran_201403023174emiran_201403023175

Det dröjde inte särskilt lång tid innan IsaDora lanserade en ny färgsammansättning av den relativt nylanserade Eye Color Bar. Näst ut (och inte sist hoppas jag!) är Smoky Mauves som bjuder på sammanlagt 6 sammetslena, mjukt skira ögonskuggor som passar allt från vardag till fest. Skuggorna går från ljusaste frost till murrigaste plommon och har en blandad finish-kompott med både skimriga och matta nyanser.

emiran_201403023209-3emiran_201403023210

 Skuggorna är lika lättarbetade och finmalda som den tidigare paletten och jag gillar verkligen sammansättningen av färger. Jag gillar verkligen hur man bestämt sig för att blanda matta och skimriga skuggor och hur nyanserna verkligen passar varandra som handen i handsken. Skugga två från vänster sett är en av mina favoriter, en mjuk, skir mullvadsnyans som passar perfekt med de lite mer lilatonade skuggorna längst till höger. De är allesammans finpigmenterade och på bilden här över är de swatchade på bar hud utan någon primer under. Jag tycker att skuggorna verkar förstklassiga!

Har ni kikat in Smoky Mauves, vad tycker ni?

IsaDora Eye color bar har ett rekommenderat pris på 149 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.