twistu4

 

58 Super Pink, 60 Orange Pop, 62 Raving Red

I brist på fungerande bildbehandling tänkte jag bara passa på att tipsa om att IsaDora lanserar tre nya nyanser av sin relativt nya läpprodukt Twist-up MattLips. Färgerna ska vara perfekta för kommande vår och sommar och är lite poppigare i tonerna än den tidigare lanserade färgskalan.

IsaDora beskriver Twist-up MattLips som den perfekta produkten för matta läppar. De lovas ge en sammetslen matt finish, samtidigt som de med sin mjukgörande och vårdande formula inte ska torka ut läpparna. Jag gillade de tre första nyanserna och ser fram emot att kika lite närmre på de tre nya. Jag är jättenyfiken på Raving Red, det ser kanonläckert ut!

Är det någon av nyanserna som får er lite intresserade?

De nya nyanserna av Twist-up Matt Lips kommer finnas ute i butik från och med denna vecka (v. 10). Rekommenderat pris är 129 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh alla verkar superfina!

Reply

DE ÄR SUPERFINA :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.