emiran_201403023211
För ett par veckor sedan var jag bjuden till ett frukostevent för Maybellines nya lansering Baby Space men hade inte möjlighet att gå pga jobb. Tro mig att jag blev glad när ett urval av det nya sortimentet kom hem till mig kort efter eventet! Happyface! ♥

  Efter att Baby Lips/Baby Lips Dr. Rescue blev en sådan stor-hit i Sverige utökar Maybelline alltså sitt sortiment med Baby Skin-basprodukter, Baby Lips Electro samt Dr.Rescue nagelvård – BABY SPACE.

emiran_201403023212

All in One: Ett lack som gör nagelvården superenkel. Med baslack och topplack i kombination med vårdande ingredienser har detta lack allt. Nageln lämnas precis som du vill ha den! Rek. pris: 49 SEK.

Color Protect: Ett topplack som ger nagelns yta glossig finish och förlänger hållbarheten. Högre viskositet! Mjuk teknik ger dina naglar en fyllig, gelliknande yta! Rek. Pris 49 SEK.

CC Nails: Ett baslack som omedelbart döljer och bleker i ett steg. Innehåller optiska vitmedel som neutraliserar gulhet på nageln. Använd ensamt eller under mörkt nagellack för att undvika fläckar. Rek. Pris 49 SEK.

emiran_201403023214SOS Nail Balm: Djupt närande för hela nageln och nagelbandet. Berikad med jojoba-olja och sheasmör. Använd den on-the-go: när, var du vill! Ingen torktid. Rek. Pris 49 SEK.

emiran_201403023215

Strike a Rose, Pink Shock, Oh! Orange, Berry Bomb

Baby Lips Electro: En neonkick för dina läppar. Baby Lips Electro ger dina läppar 8 timmars återfuktning med en neonkick. Serien består av läppbalsam i 5 härliga neonfärger – 4 ordinarie och en LE i gul (Fierce in Tango). Rek. Pris 39 SEK.

emiran_201403023213Baby Skin Blur verkar omedlbart färgkorrigerande, som ett wake up call för din hud. Den jämnar ut din hudton och verkar återfuktande. Baby Skin Blur är en primer som appliceras innan din foundation eller BB-cream. Kommer i två referenser för att passa just din hudton. En varm och en kall färg, warm apricot och cool rose. Passar alla hudtyper. Rek. Pris 99 SEK.

Lanseringen gäller även Baby Skin Pore Eraser som ska förminska porer och hudimperfektioner utan att täppa till dem samtidigt som huden hålls mjuk och fin hela dagen (rek. pris 99 SEK).

Jag stötte på konceptet Baby Skin redan förra året när jag semestrade i USA och köpte med mig en Baby Skin Pore Eraser som jag använt till och från sedan dess (som jag uppenbart missat att recensera). Jag blev riktigt glad när jag såg att Maybelline skulle utöka sortimentet även här! Speciellt nyfiken är jag på Dr. Rescue SOS Nail Balm – hur smidigt verkar det inte? – och Baby Skin Blur-primern.

Jag dessutom fram att testa övriga nagelprodukter från Dr. Rescue och jag är lite hyser över att se hur neoniga Baby Lips Electro faktiskt är. Har ni kommit över några av produkterna än, vad tyckte ni i sådana fall? Är det något som faller er i smaken?

Samtliga produkter har funnits exklusivt på H&M i ett par veckor och kommer synas hos övriga återförsäljare från  v. 10.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.