emiran_201403023216

Rosa Centifola™ Express Make-up Remover från REN är en ansiktsrengöring för snabb, enkel och mild borttagning av make-up. Det är en makeup-remover och rengöringsmjölk i ett och passar även för ömtåliga delar av huden, ex. den runt ögonen och tar även bort vattenfast mascara.

Express-remover används på enklaste sätt genom att applicera på en bomullspadd innan den stryks över antingen torr eller fuktig hud. Masseras varsamt in i huden och sköljs sedan av med ljummet vatten. Tada!

emiran_201403023217

Jag kom i kontakt med REN för första gången under DB-expo och fick höra otroligt mycket gott om deras express makeup-remover redan då. Jag fick med mig ett exemplar då i januari och har använt mitt exemplar sedan dess och tänkte att jag skulle säga mitt om saken.

 För det första gillar jag att den har en ljuvligt krämig, rik formula. Det är nästan som att svepa in ansiktet i ett lager ansiktskräm, fast att det ”bara” är en remover. Först var jag väldigt skeptisk till att den faktiskt skulle ta bort allt smink i ett svep, men min skepticism har överbevisats gång på gång, både med lättare make-up samt några riktiga glitterbomber.

 Jag upplever att den är otroligt effektiv (och gör verkligen skäl för sitt namn) samtidigt som den är skonsam mot min hypertorra hud. Huden känns mjuk, len och återfuktad efteråt utan att den känns oljig, fet eller på något sätt stram. Den har en svag, väldigt angenäm doft som inte lämnar några spår efter av-sköljning.

 Den smidiga pumpflaskan är ett stort plus i kanten, liksom den rena och lyxiga designen. Efter att ha använt den varje dag sedan början av Januari har jag mer än halva flaskan kvar och upplever att den är riktigt dryg trots sin krämiga och luftiga formula. Det finns egentligen inte någonting jag inte gillar med den här removern. Eller jo, en sak då kanske. Att den kommer ta slut! I övrigt tycker jag att den är en klockren tiopoängare ♥

Rosa Centifolia™ Express Make-Up Remover ha ett rekommenderat pris på 199 SEK och innehåller 150 ml. Finns bland annat att köpa på eleven.se och apoteket.se.

You May Also Like

2 comments

Reply

Håller på att testa den här jag också, tycker den är himla bra!

Reply

Visst är den? Den tar liksom bort ALLT.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.