emiran_201403023218emiran_201403023220

Too Faced Candlelight Glow for över mig som en stormvind på Sephora förra året och jag kunde inte slita mig ifrån det (efter tillräckligt många rundor och häng i montern insisterade sambo att jag skulle köpa det). Too Faced beskriver den här dunderprodukten såhär:

Inspired by our original Absolutely Invisible Candlelight Pressed Powder, Candlelight Glow amps up the wattage on your look to a whole new level of luminosity. Using PHOTOLITE technology, which diffuses harsh surrounding light, skin absolutely glows. Combine the sheer golden and gilded rose powders for a versatile shade that looks gorgeous anywhere you apply, or use singly for a targeted pop of perfection.

emiran_201403023223-2

Alltså det finns liksom inte mycket mer att säga om det än vad Too Faced redan sagt. Jag har inte lyckats fota en enda bra swatch, och tro mig jag har försökt. Jag har hittat en tjej som lyckats bra, ni får kika in hos henne istället. Det är bara så fint och ger ett sådant sjukt glow och det finns liksom inte mycket mer att säga än så. Det är finmalt, det är lättapplicerat och ger det där lilla extra när hyn är så fruktansvärt vintertrött.

Jag är hopplöst förälskad i ett highlighting-puder. Känns normalt och neutralt sådär. Har ni kikat in Candlelight Glow någon gång, vad tycker ni?

Too Faced Candlelight glow kostar ca 30 dollar. Jag inhandlade mitt exemplar på Sephora i USA.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh ja! Detta köpte jag i USA i somras, har inte använt det så mycket men tycker det är himla fint!

Reply

Jag har börjat använda mitt dagligen nu, är helt stormförälskad! ANVÄND DET FÖR TUSAN :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.