emiran_201403023231 emiran_201403023235

Den 19:e februari i år utökade The Body shop sitt Drops of Youth™-sortiment med Bouncy Sleeping Mask som sägs vara lösningen på att kuddmärkena med åren tar längre tid på sig att försvinna från våra kinder efter en (förhoppningsvis) god natts sömn.

Liksom övriga produkter i serien innehåller den här över-natt-masken stamceller från Edelweiss-blomman som tillför huden det där lilla extra för att göra den len, ungdomlig och återfuktad. På förpackningen beskrivs formulan som en ”refreshing, bouncy cream-gel” som över natten lämnar din hud allt från ”bouncier, smoother, refreshed, recharged and renewed”.

emiran_201403023233 emiran_201403023234

  Jag fick hem Bouncy Sleeping Mask i recensionssyfte för ett par veckor sedan, precis till lanseringen, och har bara hunnit använda den ett par gånger so far. Jag tycker att den är lite klistrig och klibbig (kanske tar jag för mycket?) och den är rätt starkt parfymerad, men det senare stör jag mig faktiskt inte så mycket på som jag trodde.

 Glasförpackningen känns riktigt lyxig, men den är sjukt tung! Jag är lite rädd för att tappa den på tårna eller något, jag tror inte det är att rekommendera alls. Plus i kanten för den lilla medföljande spateln, det gör mig lite mindre butter över att den inte kommer i pumpflaska typ.

 OCH! Är det någon annan som tycker att formulan är skum? Den dallrar som typ en brylé-pudding men går liksom tillbaka och slätar ut sig med en gång efter att man tagit lite grann av den. Skumt. Men nej nu ska jag inte pladdra mer. Har ni testat? Vad tycker ni? Jag gillar det övriga sortimentet så det ska bli kul att testa denna och jag gillar att det är en sådan där applicera-strunta-i-att-tvätta-av-produkt. Den lata i mig jublar högt av lycka.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask innehåller 90 gram och har ett rekommenderat pris på 325 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.