MARC JACOBS DAISY SORBET EDT LIMITED EDITION

 

B010607_1

Bildkälla: Bangerhead

Inte har ni missat att Marc Jacobs släppt en ny version av sin fantastiska Daisy-edt? Daisy Sorbet beskrivs som en ljuvligt och fräsch kombination av frukt och blomster och sägs passa kvinnan som älskar romantik och sommar! Toppnoter: Passionsfrukt, Päron och Pink Grapefruit. Hjärtnoter: Jasmin, Wisteria. Basnoter: Cederträ, violträ & mysk.

Jag har sedan tidigare Marc Jacobs Oh Lola! som jag bara använder vid särskilda tillfällen och nu är jag lite nyfiken på att se om Daisy Sorbet skulle vara en doft som passar mig. Jag gillar många av de tidigare utgåvorna (särskilt Dot, då vår förra kissemiss hette Dot ♥) och är sugen på att införskaffa mig en ny doft nu till våren.  Har ni nosat något på Sorbet än, vad tyckte ni i sådana fall?

Marc Jacobs Daisy Sorbet EdT Limited Edition finns att köpa på bland annat eleven.se & Bangerhead.se