B010607_1

Bildkälla: Bangerhead

Inte har ni missat att Marc Jacobs släppt en ny version av sin fantastiska Daisy-edt? Daisy Sorbet beskrivs som en ljuvligt och fräsch kombination av frukt och blomster och sägs passa kvinnan som älskar romantik och sommar! Toppnoter: Passionsfrukt, Päron och Pink Grapefruit. Hjärtnoter: Jasmin, Wisteria. Basnoter: Cederträ, violträ & mysk.

Jag har sedan tidigare Marc Jacobs Oh Lola! som jag bara använder vid särskilda tillfällen och nu är jag lite nyfiken på att se om Daisy Sorbet skulle vara en doft som passar mig. Jag gillar många av de tidigare utgåvorna (särskilt Dot, då vår förra kissemiss hette Dot ♥) och är sugen på att införskaffa mig en ny doft nu till våren.  Har ni nosat något på Sorbet än, vad tyckte ni i sådana fall?

Marc Jacobs Daisy Sorbet EdT Limited Edition finns att köpa på bland annat eleven.se & Bangerhead.se

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag testade Eau So Fresh Sorbet idag men det luktade bara fruktschampo tyckte jag. Visserligen gott, men inget jag vill ha som parfym tyvärr.

Reply

Fruktschampo är ju rätt trevligt men jag kan hålla med om att det kanske inte fungerar som parfym :P

Reply

Jag gillar de andra Daisy men detta låter alltför blommigt för mig tror jag =)

Reply

Så kan det vara! Jag gillar inte heller allt för blommiga dofter så det kan vara så att den inte alls passar mig heller >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.