emiran_201403023239 emiran_201403023240

Tidigare i år lanserade IsaDora 3 nyanser av deras nya produkt Twist-up Matt Lips för dig som söker intensiv färg och sammetslen matt finish. Nyanserna som lanseras heter 58 Super Pink, 60 Orange Pop samt 62 Raving Red  och skiljer sig ordentligt från de tre neutrala nyanser som släpptes i januari.

emiran_201403023244Super Pink,  Orange Pop, Raving Red

Det kan nog inte bli mycket mer färgstarkt än såhär? Min direkta favorit är Raving Red, den går liksom åt det hallonröda hållet snarare än det röd-röda hållet och jag måste säga att jag är väldigt förtjust i färgen. Orange Pop har jag inte använt på läpparna än, men jag blev positivt överraskad när jag såg att den inte var sådär neon-orange som den ser ut att vara direkt i hylsan. Super Pink tror jag också kan bli en riktig storfavorit nu i vår, det är ju så läckert med lite kallare rosa läppar!

 Jag tycker att IsaDora gjort riktigt bra ifrån sig med de här tre, de poppar verkligen och får mig att tänka på alla vårblommor som förhoppningsvis tittar fram snart (tänk er hav med tulpaner liksom). Vad gillar ni de nya nyanserna, är det någon av dem som lockar?

IsaDora Twist-up Matt Lips har ett rekommenderat pris på 129 SEK. De nya nyanserna finns ute i butik sedan v. 10.

You May Also Like

4 comments

Reply

These look great!

Reply

My favourite is Raving Red!

Reply

Raving red looks amazing!

Reply

OH! I know, it’s gorgeous! :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.