emiran_201403023247

  Hawaiian Tropic After Sun Body Butter Exotic coconut är en av mina favoriter under vår- och sommarhalvåret och tåls att nämnas vid namn innan värmen invaderar (snart tack!) landet. Förutom sina återfuktande egenskaper ska den hjälpa till att underhålla solbrännan och kyla ner och svalka huden efter en rond med solen.

Exotic Coconut har en krämig formulanästan som en fluffig, lättvispad vaniljvisp – och doftar helt gudomligt av HT’s ikoniska kokosdoft. Jag brukar ha väldigt svårt för just kokosdoft – rent smakmässigt älskar jag det – men Hawaiian Tropic har lyckats med en lätt och fruktig version som jag gärna talar varmt om.

Utöver lyckad doftsammansättning tycker jag att den återfuktar min hud bra, den känns sval och behaglig efter applicering och mina annars så torra ben håller sig mjuka och lena. Min burk tog slut i vintras (när jag behövde solen som allra mest fick jag ta fram dofterna som fick mig att åtminstone tänka på den) så det blir snart till att köpa en ny 

  Hawaiian Tropic After Sun Body Butter Exotic coconut  innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 95 SEK. Finns att köpa bland annat på KICKS, ÅHLÈNS, ELEVEN.SE osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.