L’ORÉAL PARIS SUBLIME BRONZE SUMMER LEGS BB – INSTANT PERFECTING TINTED CARE 5 IN 1

emiran_201403023264Tänk om du kunde få perfekta ben på ett ögonblick? L’oréal Paris presenterar den första BB-legs cremen som ger perfekta ben på ett ögonblick och som innehåller vitamin E och färgkorrigeringspigment. Döljer ojämnheter, återfuktar och efterlämnar en glödande lyster på ett ögonblick.

Summer Legs BB appliceras enkelt genom att stryka ett tunt lager kräm på ren hud och tvättas bort med tvål och vatten. Den ska inte användas i ansiktet. 

emiran_201403023267 emiran_201403023263

Sublime Bronze Summer legs BB Fair to Medium

 Jag har ju insett att BUS-produkter är the way to go för att få någon uns av färg på min annars året-runt-bleka-hud och blev jättenyfiken på Summer Legs BB när jag fick utskicket från L’oréal. Liksom, jämn ben-bränna i några lätta strykningar, hur önskvärt är det inte? Tidseffektivt + färg + snygga ben = är en rätt bra kombination. Eller?

 
emiran_201403023266

Jo, så var det ju det där med nyansen. Swatchen här ovan är faktiskt lite snäll, den går lite mer åt orange än såhär. Krämen i sig är luftig och har en fin formula, går snabbt in i huden och känns inte klibbig efteråt. Den är väldigt lätt att tvätta bort – kanske lite för lätt att tvätta bort om man vill att ”brännan” ska bestå.

 Men det känns lite som att den helt okej formulan inte berör när jag ser ut som en flammig morot från knä till fotknöl. Idén är absolut god, men det är ju önskvärt att resultatet är lika bra för att göra det intressant att köpa. Summer Legs BB fungerade inte alls för mig, det blev randigt och orange och inte alls särskilt smickrande. Jag skulle inte kunna visa mig utomhus ens på innergården i de här spirorna…

Har ni testat Sublime Bronze Summer Legs BB, fungerat bättre för er?

Sublime Bronze Summer Legs BB innehåller 150 ml och har ett rekommenderat pris på 169 SEK.