emiran_201403023284 emiran_201403023283 emiran_201403023282GARDEN VARIETY beskrivs som teal blue Orchid och är ett av lacken ur Essies vårkollektion 2015. Det är ett av 6 krämlack och har en härlig tealblå nyans som riktigt lyser om naglarna. Jag är så glad att se en färgbomb som det här i en annars rätt så färglös vardag.

På bilden ovan har jag lackat två lager Garden Variety toppat med ett lager Maybelline Dr. Rescue Gel Effect Top Coat. Formulan var en klockren tia: gled på som smör utan att vara för rinnigt eller för tjockt. Det var nästan bara att stryka med penseln ett par gånger på vardera nagel så var det färdigt.

 Vad tycker ni om Garden Variety, tilltalar det er?

Essie Garden Variety släpptes med Essie Spring 2015 och finns ute till försäljning just nu. Rekommenderat pris 129 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

3 comments

Reply

Det såg INTE ut som jag trodde och hade hoppats på. Men nu slipper jag känna att jag måste köpa det iaf :D

Reply

Haha, jag ÄLSKAR den där känslan! Ibland går jag och vill ha ett lack för att jag sett promobilder på det men så ser jag det på någon och får den där ”åh gud vad skönt att jag slapp det inköpet”-känslan. Ibland har man lite för mycket på önska-att-köpa-listan att det nästan är en lättnad att slippa lite x)

Reply

This color looks so lovely! I fell in love with Essie nail polishes recently and my collection is just growing! I saw their Spring collection at KICKS a few days back, I think I might return to pick this one :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.