emiran_201403023238-2emiran_201403023281

Put it in Neutral och Make the light of the situation är två av lacken ur årets Soft Shade Collection från OPI.  Kollektionen är en återkommande ljuspunkt i OPI’s seriesläpp och karakteriseras av sina ljusa och mjuka tongångar. Put it in Neutral är ett skirt nude-aktigt krämlack som går mot det rosa. Det krävdes 3 lager för att få täckningen som syns på bilden ovan. Make the light of the Situation är den enda egentliga glitterbomben i årets kollektion och går i lysande silver med svagt färgskiftande glitter.

Av dessa två tror jag att jag gillar krämlacket mest. Det är något med det där silvret och glittret som inte har den där skarpa holografiska tonen utan ett mer blekt och avmätt sådant. Jag är inte sådär superimponerad helt enkelt.

Har ni köpt några av lacken ur kollektionen? Vad tyckte ni om dem?

OPI Soft Shades 2015 finns ute i butik sedan mitten av Mars. Rekommenderat pris 155 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.