IsaDora uppdaterar sina Eye Shadow Quartet i design, teknologi och formula. Tack vare det nya tillverkningssättet – skuggorna injiceras flytande ner i paletten istället för att pressas ner – smälter skuggan in i huden och får en krämigare textur än tidigare. De sitter i upp till tolv timmar, är enkla att tona och är intensiva till färgen. Paletterna kommer i 8 nya kombinationer och ser ut som följande.

quartet1

01 Dragonfly, 02 Pink Dream

quartet2

27 Amethyst Crystal, 35 Pearls

quartet3

37 Crystal Mauve, 44 Muddy Nudes

quartet4

51 Cappuccinoe, 69 Savannah Sunset

Vad tror ni? Jag är jättesugen på att kika närmre på Muddy Nudes, samtliga skuggor verkar matta! Sedan tycker jag att Dragonfly och Savannah Sunset ser ut att vara ytterligare två paletter som lockar.

IsaDora Eyeshadow Quartet har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Den nya formulan finns ute från och med vecka 12.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.