emiran_201403023298 Det är dags för ytterligare ett urval av spännande finns-redan-ute-i-butikshyllan-produkter från The Body shop som fortsätter spinna vidare på sina säsongs-skönhetsmåsten. Vårens urval boostar huden till max och får den att stråla fram till sommarvärmen verkligen tar över!

emiran_201403023292 emiran_201403023291

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub (200 ml/ 295 SEK). Spa Fit är en serie hemmaspa-produkter som med koffein och effektiva citrusoljor från apelsin, citron, lime och grapefrukt gör huden smidigare och fastare. Refining Scrub är en skrubb för kroppen som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor, omedelbart rengör och gör huden silkesmjuk och smidig. Avlägsnar döda hudceller, ökar blodcirkulation och innehåller naturliga och aktiva ingredienser.

emiran_201403023295

Moringa Body Butter (200 ml/185 SEK). En av topp tre bästsäljande body butter i sortimentet. Den går snabbt in i huden och verkar fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Innehåller moringafröolja med naturlig oljesyra och druvkärneolja med höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden underbart mjuk och len. Innehåller kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua, Paranötolja från Amazonasregionen och honung från Etiopien.

emiran_201403023293Vitamin C Microdermabrasion (75 ml/275 SEK). Säg farväl till glåmig och trött hud och hej till fräsch hy med ljuvlig lyster. Små mikropartiklar av mineralen granat gr en grundlig exfoliering av ansiktet, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna avlägsnar döda hudceller och hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. 

emiran_201403023296Vitamin E Day Cream (50 ml/175 SEK). Fräsch, lätt och riktigt fuktighetsbevarande – det är inte så konstigt att den här rosa burken är en klassisk bästsäljare. Tack vare den näringsrika vetegroddsoljan, en av naturens bästa e-vitaminkällor, är Vitamin E Day Cream en av de hudvårdshjältar som är allra mest älskad – det säljs en burk var 14:e sekund!

emiran_201403023294Drops of Youth Eye Concentrate (10 ml/295 SEK) är berikad med kraften från plantstamceller från Edelweiss, en sällsynt blomma som växer i alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hud.

emiran_201403023290Moisture Foundation SPF 15 (30 ml/235 SEK) Denna bästsäljande foundation har en fjäderlätt flytande formula som täcker lätt till medium och ger en perfekt finish. Finns i 8 olika nyanser, passar för normal till torr hy och är fri från tillsatta doftämnen. Innehåller Community Fair Trade-producerad Marulaolja som är fuktighetsbevarande och rik på fettsyror som gör huden len och smidig. Innehåller även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer. Nr. 05 är den nyans som säljs mest av!

emiran_201403023297Honey Bronze Bronzing Powder (185 SEK). Ger en matt finish som du kan applicera lätt över de områden som fortast blir solbrända. Applicera över näsrygg, panna, kindben och hakan för en sommarfräsch nyans till din hud. Den matta formulan gör den också fin att använda som en shadingprodukt under kindbenen, tinningar och hals. Finns i 4 nyanser och kompletteras under våren 2015 med ytterligare 2 nyanser.

Jag är särskilt nyfikenSpa Fit smoothing & refining scrub och Vitamin C Microdermabrasion som jag inte har erfarenhet av sedan tidigare. Utöver är jag lite intresserad av Moisture Foundation som jag hört en del gott om (jag har möjlighet att byta till ”min” nyans, toppenbra!) och så slår hjärtat frivolter över Honey Bronze bronzern. Bara förpackningen gör mig glad!

Är det något i säsongens urval ni är nyfikna på eller redan har testat? Hojta gärna till!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.