emiran_201403023299 emiran_201403023300 emiran_201403023301

Volume Lash Styler är IsaDoras senaste tillskott bland volym-mascaror och separerar och definierar dina fransar till perfektion. Den specialanpassade borsten ska ge en ”vidvinklad solfjädereffekt” som sträcker dem både uppåt och utåt för en förlängande och stretchande effekt. Lash Styler är fukttåkig, oparfymerad och oftalmologiskt testad.

Jag tycker att de senaste årens mascaralanseringar hos IsaDora varit av riktigt bra (och hög) kvalité och märket bryter inga trender med sin nya Volume Lash Styler. Söker du en mascara som ger bra och hållbar volym, svärta och fin separering utan särskilt mycket jobb kanske du ska ta en titt på denna. Gummiapplikatorn är trots den jämna tjockleken lätt att använda och mascaran har en riktigt bra formula som varken är för lös eller för kladdig. Jag tycker att den är klart värd att rekommendera!

Har ni testat Lash Styler, vad tyckte ni i sådana fall?

IsaDora Volume Lash Styler har ett rekommenderat pris på 169 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.