emiran_201403023314 emiran_201403023317 emiran_201403023315

01 Dragonfly

I slutet av mars nämnde jag för er att IsaDora uppdaterat sina ögonskuggspaletter: bland annat har en helt ny teknologi och formula tagits fram för att skuggorna ska bli mer hållbara, enkla att tona och intensiva till färgen.

Dragonfly sticker ut från övriga paletter i nylanseringen då den är den enda av dem som har gröna och blå nyanser i sig och därför (eftersom jag älskar grönt och blått) får det bli denna vi kikar lite närmre på idag.

emiran_201403023316

Skuggan består av en fint skimrande champagnefärgad skugga (utmärkt som highlighter!), följt av en brunguld-isch pigmenterad historia som jag har svårt att sätta fingret på, samt en blå och en grön skugga som får mig att tänka på kristallklara hav och sommarhimmeln. Samtliga skuggor är riktigt krämiga och lättarbetade och fint pigmenterade. Jag tror inte att det behövs en särskilt klistrig bas för att få dem att poppa på ögonlocket! 

Jag tycker att Dragonfly är en tjusig palett såhär till våren om man gillar att ögonmake-upen ska poppa lite. Det är väl inte en hemlighet att jag gillar IsaDoras skuggor, så jag tycker verkligen att ni ska kika in deras sortiment om ni letar skuggor i budgetklass.

IsaDora Eye Shadow Quartet har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte på  något sätt mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.