LÓRÉAL PARIS GLAM BRONZE GG CREAM GENIOUS GLOW

emiran_201403023322emiran_201403023323emiran_201403023325

Glam Bronze GG-cream är en nyhet från L’oréal Paris och verkar vara en BB-cream fullspäckad med guldskimmer för att ge den där perfekt solkyssta brännan i vår- och sommarvärmen (som snart infinner sig va?). För mig är just förkortningen GG-cream en nyhet men jag antar (eller?) att det står för genius glow, precis som det står på tuben.

Det är inte så att informationen som kommit till mig varit brutalt överväldigande, snarare saknar jag lite ingående fakta om den här glowiga discokulan. Användningsområde, något särskilt vi ska tänka på? Var finns den att köpa, från och med när och hur mycket kommer den kosta? Frågorna hopar sig! På tuben står det i alla fall att det är en ”5 in 1 universal bronzing beautifier for the most glamorous sun-kissed glow” och det är väl i alla fall ett utgångsläge.

Vad tror ni om L’oréals nya GG-cream, är det något att ha? Jag är ledig på onsdag så då ska jag testa den här och (eventuellt) inte riskera att kollegorna undrar om jag lekt för mycket med bronzern, hehe.