emiran_201403023328 emiran_201403023327 emiran_201403023329Favoriten i duschen just nu är L’Occitane Shower oil Almond som gör huden sådär härligt mjuk, len och väldoftande efteråt. Den är lite svårdoserad (i början kändes det som att jag behövde använda hela flaskan) men efter lite tips från Lipglossbitch blev mycket lättare och nu tycker jag att en lagom mängd (vad det nu än är, haha) räcker till större delen av kroppen utan att nalla på halva innehållet.

Sedan föll jag för den söta, helt ljuvliga, mandeldoften. Inte för tung och inte för sliskig utan alldeles perfekt komponerad. Mums! Har ni testat denna, vad tyckte ni om den?

L’Occitane Shower Oil Almond har ett rekommenderat pris på 190 SEK/250 ml.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Den är ju så himla bra!! Vart kan man köpa den, har endast testat ett prov från glossybox :)

Reply

Jag fick också det provet :) Det går att handla från deras egen hemsida om jag förstått det rätt: http://se.loccitane.com, och så finns utbudet på eleven.se dessutom!

Reply

Åh så fin flaska! Skulle vara ett smycke på min badkarskant!

Reply

Haha jag håller med! Jag tycker att den är skitsnygg ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.