limited

Bildkälla: Lyko.se

Om ni skulle fråga mig vad som stod högst upp på önskelistan i beauty-väg skulle jag omedelbums hojta följande:  ”Real Techniques Limited Edition Sculpting Set!” Borstsetet innehåller en sculpting brush, fan brush samt en setting brush och är framtaget för att förstärka och definiera ansiktskonturerna. Med tanke på hur nöjd jag är med övriga penslar vore det ju ett under om jag inte gillade det här läckra setet. Eller?

Har ni testat det, vad tyckte ni i sådana fall?

Real Techniques Sculpting Set finns bland annat att köpa på lyko.se för 229 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Men eller hur! Jag är också sjukt sugen på dessa.

Reply

Jag tror det ev. blir att köpa det framöver :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.