bröllop

När jag började blogga om skönhet hade jag kanske inte en direkt tanke om att det skulle skapa relationer med många och fina människor, men det har det verkligen gjort. Jag är verkligen glad över de relationer mitt intresse skapat och det har gett vänner för livet.

I helgen har jag, Tina, Sanna och Malin gästat Bellas, SaintbellaBeauty, bröllop och jag kan säga att inte ett öga var torrt (från min sida i alla fall, haha) och kvällen var jättefin rakt igenom. Kärleksfulla familjemedlemmar, släkt, vänner, god mat, fin underhållning och ett strålande brudbar. Det kunde inte bli bättre!  Tack igen för att jag fick vara med på er stora dag 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Men shit vad fin du var i den klänningen! :)

Reply

Åh tack så mycket! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.