emiran_201403023331 emiran_201403023332 emiran_201403023330Daisy Petals ingår i Depend Garden Dreams våren 2015 och är ett molnaktigt lack med ett subtilt, fint skimmer. Lacket torkar matt efter applicering och önskas matt effekt ska överlack inte användas. På bilderna ovan har jag två lager!

Jag gillar den läckra och molniga, matta effekten och jag gillar verkligen att ha ljusa naglar på det här sättet. Men jag gillar inte att lacket är svårapplicerat, att formulan är lite som tuggummi och att det aldrig torkade. Jag har fula märken i varenda nagel och jag drog bort lacket från några av naglarna ett par timmar efter applicering. Inte kul alls.  Jag satt mest och svor när jag lackade naglarna tidigare idag, synd på en annars så fin nyans.

Har ni testat Daisy Petals, hade ni samma problem med applicering och torktid som jag?

Rekommenderat pris 25 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns & Lindex. Garden Dreams såldes som LE-kollektion våren 2015.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.