emiran_201403023336 emiran_201403023337

Essie Good as gone Clarifying nail polish remover utlovas lösa upp nagellack i ett nafs samtidigt som det ska ljusa upp och ta bort både fläckar och färg. Rent effektivitetsmässigt håller removern vad som utlovas och det krävs inte mycket gnugga för att naglarna ska bli fria från lack och nagelytan lämnas fri från missfärgningar.

Men oj vad mina händer och naglar är torra, vita och nariga efteråt – jag misstänker att acetonet är boven i dramat. Det blir att jobba lite väl mycket med krämer och oljor för att få huden glad igen och trots den effektiva borttagningen väljer jag att inte använda denna då jag upplever att den inte är tillräckligt skonsam. Min hud är verkligen i katastrofzonen idag och jag har inte lust eller tid att ta hand om den mer än jag redan gör. Så nej, ingen aceton för mig!

Har ni testat Essies remover, vad tyckte ni om den? Upplever ni detsamma?

Essie Good as gone Clarifying nail polish remover har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Finns att köpa på bland annat lyko.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.