emiran_201403023333

För att hylla våren och dess färgprakt lanserar Maybelline minikollektionen Rebell Bouquet som går i blommornas tecken. Minilanseringen består av 3 nya nyanser av Maybellines Color Show-lack och heter så mycket som Peach Bloom, Vivid Rose & Bouquet.

emiran_201403023335

Min favorit av de tre måste nog ändå vara Vivid Rose som är det mest färgsprakande lacket i högen. Jag tycker att Peach Bloom är lite småmesigt och Bouquet kan och är förmodligen väldigt fint över något av de andra två, men ensamt är det inte sådär superspännande. Rent formulamässigt var lacken riktigt fina och på swatchbilden har jag lackat 3 tunna lager med samtliga lack.

Det jag gillar med Maybellines color show-lack är att de finns i hiskeligt många färger och att de inte är särskilt dyra att köpa. 39 SEK för 7 ml känns överkomligt när det finns ett så brett utbud av nyanser och de håller så god kvalité.

Gillar ni Maybellines lack?

Maybelline Rebel Bouquet finns ute till försäljning under våren 2015. Rekommenderat pris är 39 SEK per lack. Finns att köpa på bland annat KICKS, Åhléns, H&M osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.