Untitled-1För er som inte följer mig på Instagram så ville jag bara informera om att jag under helgen (fre 24/4-sön 26/4) varit iväg på #DBcruise2015 ordnat av Kicki & Sam som driver skönhetsmagasinet Daisy Beauty.

Jag och en hel drös andra skönhetsbloggare, journalister och märken tog våra väskor och drog till Helsingfors och lyssnade på föredrag, kikade in kommande nyheter och njöt i största allmänhet att träffa personer med lika intresse! Gästlistan hittar ni här, och mer information kommer komma här på bloggen inom en snar framtid. Jag behöver bara packa upp, jobba lite och så återkommer jag till er om alla härligheter!

Hoppas att ni haft en bra helg! ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.