MISS DIOR EAU DE PARFUM

emiran_201403023340emiran_201403023341

Min favoritdoft just nu är Diors parfym Miss Dior Eau De Parfum och använd med andakt eftersom jag endast har 5 ml att tillhanda. Miss Dior beskrivs vara en sofistikerad, fräsch och blommig doft med toppnoten italiensk mandarin, hjärtnoten egyptisk jasmin och basnoten Indonesisk Patchouli. Jag fick min lilla flaska på Daisy Beauty’s expo i januari i år och om jag är försiktig med min lilla dyrgrip.

Jag som annars gillar fruktiga snarare än blommiga dofter blev förvånad hur mycket jag gillade Miss Dior och nu går jag i tankarna om det ska bli ett inköp eller inte. En flaska på 30 ml kostar 675 SEKKICKS så det blir till att tänka ett par gånger till innan jag slår till.

OCH hur kan man inte bli kär i den urtjusiga flaskan?! Gillar ni Miss Dior?