emiran_201403023384emiran_201403023380
Depend arbetar verkligen hårt för att hänga med i svängarna och släpper under v. 21 åtta nya 7day-nyanser för sommaren 2015. Det verkar som att den här trenden med gel-lack-finish-hemma håller i sig och jag gillar verkligen hur Depend ser till att hålla sig ajour med vad som är i ropet för stunden.

Av de sju lack jag fått hem är fem krämlack och två skimmerlack och samtliga går i härligt somriga och soliga nyanser man blir glad i magen av.

emiran_201403023381-2emiran_201403023385

Hula Hoopin’, Dancin’ Barefoot, Road Trippin’, Hey Gorgeous!, Flying Piñata, Lemonade Festival, Catch a Sailor

Direkta favoriter är Hey Gorgeous! och Flying Piñata och nej det är inte bara för att de är de två skimmerlacken i kollektionen. Eller jo, kanske lite. Men Flying Piñata har verkligen ett FANTASTISKT blått skimmer inbakat i sin härliga fuchsia-färgade bas och Hey Gorgeous! är bara helt gorgeous. I övrigt gillar jag härligt gula Lemonade Festival och aprikosa Road Trippin’.

Samtliga lack är lackade två tunna lager och har torkat helt utan överlack men har ändå en fin och glansig yta (topplack är vanligtvis rekommenderat för hållbarhet). Och OM jag gillar Depends nya märkningar med täckningsgrad på lacken, skitenkelt vid osäkerhet om lacket kommer täcka helt eller inte!

Vad tycker ni om sommarlacken från Depend 7day, hittar ni någon favorit?

Depend 7day sommar 2015 finns i butik från och med v. 21. Säljs på bland annat Cubus, Kicks, Åhléns, ICA & välsorterade parfymerier.

Notis: Lacket som saknas heter Diggin’ For Sand Scrabs och är ett greige-färgat krämlack som ser riktigt tjusigt ut. Måste verkligen gå och kika in det i butik när de väl kommer ut.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.