ISADORA PERFECT MOISTURE LIPSTICK IN WATERMELON & ORANGE CLUB

emiran_201403023363

IsaDoras sommarkollektion Beach Club Summer Make-up 2015 bjuder som nämnt på två nya Perfect Moisture Lipstick i de somriga nyanserna Watermelon och Orange club.

Är det något jag gärna lägger fokus på när det i övrigt är för varmt för makeup är det färg på läpparna. Tidigare år har jag varit väldigt försiktig med poppiga färger men fegisen inom mig har släppt lös litegrann och jag har istället börjat samla på mig en rad läppstift och gloss i olika kulörer!

emiran_201403023388

emiran_201403023389

173 Watermelon

emiran_201403023387 emiran_201403023386

174 Orange Club

Både Watermelon och Orange Club poppar på ett riktigt snyggt och behagligt sätt utan att bli för skrikiga. Jag blev faktiskt förvånad över hur mycket jag gillade Orange Club som var lite av ett wildcard för min del. Jag är ju en riktig blekfis (som kanske märks) och passar inte i allt för grälla nyanser i för varma toner, men dessa gillade jag verkligen.

I övrigt tycker jag som alltid att IsaDoras läppstift känns återfuktande och inte allt för uttorkande. De är helt okej hållbarhetsmässigt och ger en fin färgåtergivning utan att behöva smeta på för många lager.

 Har ni testat IsaDoras nya läppstift Watermelon och Orange Club, vad tyckte ni om dem i sådana fall?

IsaDora Perfect Moisture Lipstick har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.