emiran_201403023392 emiran_201403023394 emiran_201403023395

Spray Tan från svenska Vision Haircare är en brun-utan-sol-spray som på ett enkelt sätt ska ge ett snabbt och hållbart resultat utan en massa krångel. VH’s BUS-spray är ofärgad och färgar därför inte av sig på varken lakan eller kläder och ger en bränna anpassad efter den egna huden och dess pigmentering.

 Jag fick hem ett ex. för recension för någon vecka sedan men har inte hunnit göra mer än att nosa på flaskan! Jag är i himla behov av färg just nu – nu har jag äntligen fått bukt på mina eksem – och kan knappt vänta på att få lite färg. Till mina lediga dagar i veckan ska jag se till att ge mig på att testa denna.

 Har ni testat Spray Tan? Vad tyckte ni?

Spray Tan innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på ca 199 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.