emiran_201403023399
Kickstarta dagen med Vitamin C
.
The Body Shop lanserar två helt nya produkter för att ge en extra boost för trött och glåmig hud: Vitamin C Glow Boosting Moisturiser & Vitamin C Instant Glow Enhancer.

Vitamin C spelar en viktig roll när det handlar om att hålla huden fräsch. Vitamin C-produkterna innehåller en av världens bästa naturliga källor till C-vitamin: Camu Camu, ett bär som växer djupt inne i Amazonas regnskog. Bären skördas på traditionellt sätt: med kanoter under regnperioden. Och bären är verkligen en C-vitamin-bomb – med upp till 60 gånger s mycket C-vitamin som en apelsin! – The Body Shop

emiran_201403023403 emiran_201403023402

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 295 SEK. Säg adjö till tråkig, glåmig och trött hud med den här fuktighetsbevararen med skön gelékänsla. Applicera varje morgon för att hjälpa till att Ta fram lyster; huden får hjälp att ta fram sin naturliga lyster, Friska upp; Fräsch och lätt konsistens hjälper till att motverka trött och glåmig hud – och doftar dessutom uppfriskande, Fuktighetsbevara; Vårdar och mjukgör huden.

emiran_201403023404 emiran_201403023406Vitamin C Instant Glow Enhancer 275 SEK. En snabbfix för fräsch lyster! Tar fram hudens egen naturliga lyster och gör den samtidigt sammetsmjuk. Använd som ett sista steg i din hudvårdsrutin, och som en ”bättra-på-produkt” när som helst under dagen, för att hjälpa lystern på traven.

I det tillstånd min hud befinner sig i nu behöver jag all boost och lyster jag kan få och blev överlycklig när jag såg att TBS nya vitaminbomber letat sig hem till mig för test. Vad annat kan en torris med glåmig hud önska? Jag är redan i fullt testar-tag och kan säga att jag älskar hur fräscht Glow Boosting Moisturiser doftar 

Har ni testat något från The Body Shops Vitamin C-serie, vad tyckte ni i sådana fall?

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser & Instant Glow Enhancer har funnits ute i butik sedan 21 April och finns att köpa i Body Shops butiker samt på deras hemsida.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har inte testat, MEN jag har använt serumet Vitamin C Complex från Rejuvi som jag fick prov på efter en ansiktsbehandling i nästan en månad (extreeemt drygt prov med andra ord) och märkt så himla mycket skillnad på min hud, dock inte 575 kronor värd skillnad (är ju helt sjukt dyrt egentligen) så jag kommer absoluuuut testa ett av Body shops c-vitamin-serum nu, känns som ett mer rimligt alternativ. Står och väger lite mellan serumet du fick som test eller deras Vitamin C Skin Boost dock… Åh så svåra beslut det finns!

Reply

Åh, spännande! Nä alltså jag känner väl också ibland att priser på produkter är alldeles för orimliga även om de lovar guld och gröna ängar… Jag kan bara inte lägga sådana priser, även om jag hade velat >.< Haha, ja du det är svårt att välja!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.