emiran_201403023435Ibland stöter jag verkligen på sådana där mellanmjölksprodukter som varken är bra eller dåliga utan bara lagom. De är liksom helt okej, men gör ingenting riktigt extra men är långt ifrån dåliga. False Lash Wings Intenza Mascara från L’Oréal Paris är en sådan produkt för mig. Jag varken ogillar eller gillar den särskilt mycket.

False Lash Wings Intenza är för uppfrisknings skull en uppdatering av tidigare utgivna False Lash Wings. ”Med False Lash Wings intenza utvecklar du din look till något större, intensivare, extravagant! En ny specialdesignad asymmetrisk dubbelborste sprider ögonfransarna utåt som fjärilsvingar och den unika formulan tillför volym och intensitet.”

emiran_201403023436 emiran_201403023437

Som vardagsmascara är den ok utan fina synonymer. Den ger bra svärta och fäller inte, men jag upplever att den är lite torr i formulan men inte så att det försvårar arbetet med den. Vingapplikatorn är lite säregen och jag fick trixa lite innan jag fick till appliceringen. Men det den faller på är hur fransarna slokar redan vid lunchtid, nä det är ju inte alls roligt. Den får mig inte att önska att jag hade tre till på lager liksom. Jag lockas bara inte av att köpa den eftersom jag vet att det finns andra mascaror som jag gillar bättre.

Tycker ni annorlunda än mig angående False Lash Wings? Har ni också stött på sådana där mellanmjölksprodukter som är svåra att säga är dåliga men som inte känns sådär upphetsande bra för att köpa igen?

 False Lash Wings Intenza har ett rekommenderat pris 175 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS & H&M.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.