nakedskin

Bildkälla; KICKS

Jag fick ett presentkort på KICKS i födelsedagspresent och visste typ på en gång vad jag skulle lägga en del av summan på: en Urban Decay Naked Skin weightless complete coverage concealer. Jag såg Frida tipsa om den för ett tag sen och jag som är i stort behov av en ny concealer blev eld och lågor men lite mindre glad när nyansen Fair Neutral är slut på KICKS hemsida (liksom övriga ljusa nyanser).

Är det någon av er som vet om jag kan få tag på den på annat sätt? Jag kilade in på Beautybay.com och ett par andra utländska hemsidor jag vet fraktat till Sverige men de verkar allesammans ha tagit bort sitt UD-sortiment. Buhu.

You May Also Like

4 comments

Reply

Kicks har ensamrätt på UD, även om du hittar UD på en annan sida får de inte skicka hit.

Reply

Ah, då fick jag svaret där :) Tack!

Reply

Testa feelunique.com :) Jag har aldrig beställt därifrån innan, men brukar dregla över de mesta som dem har. Verkar vara en pålitlig sida.

Reply

Åh jag har faktiskt inte handlat därifrån någon gång jag heller! Jag har funderat flera gånger på att göra det men har alltid kommit av mig. Tack för tipset :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.