emiran_201403023451

L’oréal Paris Infallible Metallix nailpolish är en uppdaterad version av L’oréals Infallible-lack som lanserades förra året. Metallix är liksom sin föregångare en tvåstegs-manikyr med ett baslack och ett färgat topplack för lyxigt glossig finish.

Samtliga Metallix-lack har en silvrig bas, men i två utföranden. Medan Fuchsia, Orange & Coral har en foil-finish utan särskilt mycket glitter, har Purple & Turquoise en mer grovkornig silverbas och glittrar desto mer.

emiran_201403023452emiran_201403023455

026 Fuchsia,027 Orange,028 Coral, 029 Purple, 030 Turquoise

På bilden ovan har jag swatchat samtliga lack med två tunna lager och även försökt få med de olika silverbaserna (den första representerar Fuchsia, Orange & Coral och den andra Purple & Turquoise) ovanpå ett lager silvrig bas. Mina direkta favoriter är Turquoise (alltså den här bilden gör det verkligen inte rättvist) och Purple, som verkligen lyser!

 Jag gillar de andra lacken med (speciellt Fuchsia!) men hade nog velat se att Coral var lite mer korallfärgat även om det fortfarande är läckert. Har ni kikat på dessa i butik än, hittat någon favorit? Jag rekommenderar verkligen att spana in Turquoise!

L’oréal Paris Infallible Metallix Nailpolish finns i butik under begränsad tid. Har ett rekommenderat pris på 99 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Vad spännande de ser ut :D Måste verkligen ta och kolla in dem!

Reply

De är verkligen fina så kika in dem så snart som möjligt ^^

Reply

vart har du köpt swatch hjulen?

Reply

Hej Bella! Jag har köpt dem på Ebay :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.