emiran_201403023505

Ska du kanske spendera tid utomlands eller har du gett dig tusan på att få lite sol trots det trista grå sommarvädret? I sådana fall kanske du vill vara med och tävla om ett solskydds-kit från SOLA by Vision Haircare. Vinsten består av en SOLA SPF 30, samt en SOLA SPF 50+ vilka jag tidigare recenserat här.

emiran_201403023506

Kommentera här nedan och svara på följande fråga: Vad har du för semesterplaner i år och hur har du planerat att skydda dig som bäst från solens strålar?

Tävlingen pågår fram till onsdag (24/6-2015) klockan 23.59 och vinnaren meddelas följande dag via mail, torsdag (25:e) och har dagen (torsdag 25/6) på sig att kontakta mig så att vinsten kan skickas iväg redan på fredag. Glöm inte att skriva med giltig email-adress jag kan nå er på! Tävlingen är endast öppen för svenska läsare och vinnaren utses av mig och ev. vinstskatt betalas av vinnaren själv.

Lycka till!

 

Tävlingen är avslutad. Grattis Mia!

You May Also Like

8 comments

Reply

Mina sommarplaner är oerhört blygsamma, det blir en tripp till Stockholm och kanske någon liten tur upp över Dalarna för att fota fin natur, men annars tänkte jag bara ligga på någon närbelägen strand och njuta… eller ja, om vädret tänkte tillåta sig. Jag är en sådan där stackars jäkel som lätt bränner mig och dessutom drabbas av soleksem, så jag kör solskydd i typ allt smink, och i hårprodukter och så massa after sun… ändå går det åt skogen ibland. Min plan inför denna sommar är väl att försöka undvika att vara baraxlad när det är som varmast… tråkigt nog.

Reply

Några egentliga semesterplaner har jag inte i och med att jag kommer jobba och plugga inför tenta i augusti, men när jag får tid över kommer jag att försöka träffa vänner i Stockholm och Uppsala så mycket som möjligt, och spendera tid med en bra bok i solen. Min strategi för att skydda mig mot solen är solskyddsfaktor på ställen där jag har en tendens att bränna mig (typ axlarna) och aftersun. Sen har min dagliga ansiktscreme 30 spf i sig, vilket är skönt att slippa tänka på att köpa ett extra solskydd för just ansiktet.

Reply

Åh, jag ska jobba hela sommaren, så det är väl mina semesterplaner, haha. Det är i och för sig ett toppensätt att skydda sig från solen – att vara inomhus!

Reply

Planerna är att husvagnen ska ut och åka, men vart vet vi inte än… Brännan kommer iaf att jobbas på i skuggan, med hatt på huvudet och solskydd så det skvätter om det! Ett gäng med bra böcker och spotify på det så blir det en toppensommar!

Reply

Mina semesterplaner är att först åka till Alcudia på Mallorca tillsammans med min sambo för en veckas sol och bad semester, där ska vi bara njuta, ta det lugnt och äta gott. När vi är hemma i Sverige igen så blir det många utflykter till havet. Ett besök på Liseberg ska vi hinna med också. För att skydda mig mot solens starka strålar använder jag alltid solkräm när jag ska vistas ute i solen. Jag har väldigt ljus och känslig hy så därför behöver jag använda en hög spf för att inte bränna mig. Under solen starkaste timmar mitt på dagen ligger jag i skuggan eller under ett parasoll för att skydda mig. Hade vart kul att få testa dessa solkrämer från Vision Haircare då jag inte testat deras produkter tidigare.
Hälsningar Mia

Reply

Hej hej!

Mina semesterplaner i år är att resa till Turkiet med min tonårsdotter. Vi har velat åka dit i så många år men det har bara kommit annat i vägen så nu äntligen ska vi komma iväg och det ska bli riktigt spännande :D

Jag blir lätt bränd av solen men älskar att ligga vid havet eller vid poolen så när det är som starkast sol sitter jag under ett parasoll och kurar upp mig. Sedan börjar jag gärna med en hög solskyddsfaktor och trappar ner långsamt. Är jag ute och promenerar när solen står på får jag ofta ha en hatt på huvudet så sola med måtta är mitt mål :)

Nu hoppas jag på tur och önskar dig samtidigt en riktig toppensommar! Kram Frida

Reply

Jag ska tillbringa några veckor i Italien. Har lovat mig själv att undvika solen mitt på dagen, och att alltid ha kläder på mig när jag går på stranden. Jag har slarvat en hel del tidigare tyvärr, och brukar bränna mig. Ska även införskaffa en solhatt. Och … använda solskydd med HÖG solskyddsfaktor. Det är dags att börja att ta hand om mig. Hoppas på dessa vettiga SOLA-produkter från Vision Haircare :)

Reply

Semesterplanerna för i år är väl inte så stora, det blir till att vara hemma mesta delen. Såklart har jag tänkt åka till någon strand och sola och bada och då vore det ju jättebra med ett solskyddskit.
Att skydda mig speciellt från solen har jag väl helt ärligt inte tänkt så mycket på, försöker vara ute i solen så mycket jag kan, har ju trots allt inte varit mycket till sommar än och jag vill ha all sol jag kan få.
Men i takt med att det blir soligare och varmare måste man ju börja tänka till så det vore en bra start med detta solskyddskit! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.