NYFIKEN PÅ: ISADORA GRAND VOLUME LASH STYLER

isadora

IsaDora lanserar i dagarna Grand Volume Lash Styler mascara som ska separera, förlänga och ge fransarna supervolym. Förutom att vara kladdfri ska den även vara fukt-tålig och ha en lätt textur.

Förutom volymgivande formula bidrar den dubbelsidiga borsten till extra volym, ena sidan ”ögonlocksformad” för att fånga fransarna från roten, andra sidan korta och hårda strån för separation och enklare applicering av mascara på underfransarna.

Skärmavbild 2015-07-15 kl. 16.22.10

Hur snygg är inte promobilden?

Grand Volume Lash Styler mascara ska finnas ute till försäljning från och med v. 29 och har ett rekommenderat pris på 189 SEK. Jag som alltid är på jakt efter en bra mascara håller tummarna för att den här från IsaDora ska hålla måttet.

Vad tror ni om GVLSM, tror ni att den kan vara någonting? Hojta gärna till!