emiran_201403023536
L’Oréal Paris Super Liner
beskrivs av märket som en klassisk flytande eyeliner för oss som söker en lättanvänd eyeliner som även passar den ovane. Filtspets-applikatorn är mjuk och böjlig för att smidigt kunna följa ögonlockets konturer och är framtagen för att med precision skapa en läcker eyeliner.

  Turquoise släpptes i samband med kollektionen Aquatic Summer 2015 och är en av tre one-shots som kommer finnas ute till försäljning i begränsad upplaga under sommaren. Turquoise har en djup metallic-skimrande blå-grön-turkos-ish nyans som verkligen sticker ut och fångar upp sommarkänslan.

emiran_201403023537

emiran_201403023557

Hade det inte varit för filtspetsen hade jag älskat den här eyelinern så mycket. Rent nyansmässigt gör jag det – för gudbevars så snygg den är – men i termer av applicering fungerar den inte alls lika bra som jag hade hoppats.  Den något våta formulan i kombination med filtspetsen gör det väldigt svårt för mig att få till en precis, skarp och jämn eyelinervinge och det blir mest kladd där det borde varit rent och snyggt. Jag och filtspetsar har alltid haft en hatkärlek till varandra, det går bara inte. Inte alls. Suck.

emiran_201403023558

När jag swatchar den på handryggen ser jag potentialen, men jag får inte alls samma skarpa och färgsprakande resultat på ögonlocket och det gör mig rätt besviken. Så ja, jag både älskar och ogillar på samma gång. Jag ska ge den ett par försök till men jag tror tyvärr att jag inte kommer uppnå det resultat jag gärna vill att den ska ge med sig själv, precis som den är.

Antingen försöker jag hitta en annan applikator, eller möjligtvis att jag lägger en annan flytande eyeliner innan jag toppar med denna bara för att få till den läckra färgen. Har ni kikat på Turquoise något, vad tyckte ni själva i sådana fall? Har ni samma problem med filtspetsapplikatorer som jag? Berätta gärna!

Super Liner Ultra Precision har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa under begränsad tid sommaren 2015.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.