SWATCHES OPI FALL/WINTER 2015- VENICE COLLECTION

emiran_201403023560 emiran_201403023559För några veckor sedan kändes det helfel att prata om OPI’s höst/vinter-kollektion Venice men idag – mulet, grått och kallt ute – känns det plötsligt lite mer okej. Och kanske är det bra ändå, lacken kommer trots allt ut i Augusti och då kan det ju vara trevligt att ha kika lite närmre på dem trots att det är i tidigaste laget.

För att friska upp minnet lite består kollektionen av 12+3 nya lack, vilka samtliga är inspirerade av Italiens färgstarka kultur, lyxiga framtoning och svala elegans. Tre lack kommer bara finnas i limiterad utgåva och jag kommer nämna vilka dessa är nedan.

emiran_201403023561

A great opera-tunity, Worth a pretty Penne & it’s a piazza cake

emiran_201403023569-2

Tiramisu for two, Amore at the grand canal & Gimme a lido kiss

emiran_201403023570Be there in a prosecco, I cannoli wear OPI & Gelato on my mind

emiran_201403023568
Purple Palazzo Pants, O Suzi Moi & My Gondola or yours?

emiran_201403023565

St. Mark’s the Spot, Baroque…But Still Shopping! & Venice the Party? (Limited Edition)

Jag tycker  att det i helhet är en riktig tjusig kollektion. Det finns inte direkt något lack som jag ogillar, men som alltid faller inte min smak för nyanser som Worth a pretty Penne och It’s a piazza cake. Kanske säger jag något helt annat när lacket väl sitter på naglarna, men det lär tiden utvisa. Lacken är i alla fall swatchade med två tunna lager vardera på swatch-hjulet nedan.

emiran_201403023566

A great opera-tunity, It’s a piazza cake, Wort a pretty Penne, Tiramisu for two, Amore at the grand canal, Gimme a lido kiss, Be there in a prosecco, I cannoli wear OPI, Gelato on my mind, Purple palazzo pants, O Suzi Mio, My gondola or yours?, Venice the party?, Baroque… But still shopping! & St.Mark’s the Spot

Jag är svag för samtliga gelato-sorbet-pastell-nyanser och Venice the party? samt St. Mark’s The Spot vilka hör till LE-lacken (såklart!). Jag  blev förvånansvärt förtjust i Gimme a lido kiss, kolla glöden liksom! Vad tycker ni om lacken, känns det som att swatch-bilden ger lite mer att ta på eller behövs en genomgång av lacken separat?

OPI Fall/winter 2015 Venice Collection finns i butik från och med mitten av Augusti. Lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK och finns hos OPI’s ordinarie återförsäljare, samt välsorterade parfymerier.