emiran_201403023651 emiran_201403023652

H&M Lip Definer Maui Lei

 Tror inte att det är någon som missat att H&M bytt ut sina displayer och utökat och uppdaterat sitt eget sminksortiment med nya förpackningar och utökat sortiment. Jag är jättenyfiken på kvalité och hållbarhet men har inte riktigt hunnit kika in det närmre, det är väldigt mycket som händer runt mig och mina kära just nu så jag har liksom inte haft tiden.  Har ni hunnit spana något mer?

 En läppenna har jag i alla fall haffat åt mig (precis innan jag drog till Palma faktiskt) och valet föll på knalliga Maui Lei som just då var det som lockade mest. Jag har helt plötsligt fått dille på läppennor – ni ska se alla fina jag köpte på KIKO! – och tycker typ att en helt ny värld öppnat sig för mig.

emiran_201403023653 emiran_201403023654

  Jag har inte hunnit mer än att swatcha Maui Lei på handryggen (skulle använt den på personalfesten i helgen men var plötsligt puts väck…) men upplevde åtminstone då att pennan verkade krämig och fint pigmenterad. Kanske att den går lite mer åt det rosa hållet än det hallonröda som syns på bilden ovan, men det var svårt att få till rätt ton med kameran.

Om det visar sig att den är bra finns det nog risk att jag köper fler. Det finns en hel hög fina färger som bara väntar på att bli testade och det här med knalliga läppar, ja det verkar som att det gått och blivit någonting jag gillar. Har ni testat något ur H&Ms nya sortiment, något ni gillat mer eller mindre?

H&M Lip Definer har ett rekommenderat pris på 49.90 och finns att köpa i butik samt på H&M’s webshop.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ja!!! Köpte samma färg på läppennan, den är fantastisk! Och färgen ??. Bronzern var sådär, har bättre…
Eyelinerpennorna!! Har du inte testat dom så har du missat något, dom sitter dessutom som berget. Är väldigt impad av h&m’s nya schmink!

Reply

Ja den är ju hur snygg som helst! Bra att veta om bronzern, tack för tipset! Då kan jag lägga lite mer pengar på pennorna, haha. Älskar när man hittar någonting som verkligen fungerar. Jag har inte testat dem så jag får nog kila ner någon dag och kolla dem :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.