emiran_201403023695emiran_201403023693

Nu i höst släpptes L’oréal Paris nya ögonskuggepaletter Color Riche La Palette Nude i Sverige. Paletterna finns i två varianter – Rose och Beige – och innehåller 10 ögonskuggor vardera. Enligt L’oréal själva ger paletterna ”1001 ways to explore nude” och till paletten hör även en dubbelsidig pensel/smudger.

Paletterna beskrivs som det ”ultimata designerverktyget för en perfekt ögonskugga. Med 2 paletter och 20 glamourösa nyanser har du obegränsat med möjligheter att utforma nude-looker för alla tillfällen.”

emiran_201403023696

Idag tänkte jag att vi kunde kika lite på Color Riche La Palette Nude Beige, som jag (kanske lika bra att notera) i dagsläget bara swatchat på bar hud utan primer. Beige går i neutrala jordiga toner och innehåller 5 matta skuggor och 5 skimriga.

Kvalitén på swatch-bilderna skiljer sig aningen åt (kameran laggade mitt i allt, tack liksom) men jag tycker ändå att jag fick en hyfsad överskådlig bild över hur skuggorna beter sig.

emiran_201403023739SWATCHBEIGE

 De matta skuggorna har helt enkelt en hel del att önska. De var inte särskilt samarbetsvilliga utan var faktiskt rätt besvärliga att jobba med. Jag vet inte om det har att göra med avsaknaden av primer, men jag har testat matta skuggor utan primer som betett sig betydligt bättre än såhär. De skimriga skuggorna är lättapplicerade och har en helt okej pigmentering med tanke på att de är swatchade på samma villkor som de andra. Jag gillar framförallt skugga nummer två och fyra på övre raden! Highlightern har en hel del att önska, det var knappt att jag såg den på armen.

Summa summarum är jag inte särskilt imponerad, jag har stött på bättre paletter än såhär. Har ni också upplevt detta eller har jag ev. råkat ut för ett måndagsexemplar? Hör gärna av er!

L’oréal Paris Color Riche La Palette Nude Beige har ett rekommenderat pris på 199 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS etc. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.