emiran_201403023710 emiran_201403023713

Essie släpper faktiskt inte bara en utan två höstkollektioner i år och nummer två ut i butik heter Cashmere Matte Fall 2015 och är som det låter en serie lack med matt/cashmere-finish. I Sverige lanseras fem lack exklusivt på Åhléns och ska nu finnas ute till försäljning.

  När kollektionen presenterades i Palma tidigare i år var jag måttligt imponerad men nyanserna har faktiskt växt i mina ögon sedan jag har fått kika mer på dem. Jag gillar verkligen att de matat in skimmer i ett par av lacken och jag gillar hur fräscha de ljusa nyanserna ser ut på nageln!

emiran_201403023709 emiran_201403023712

Comfy in cashmere, Wrap me up, Just Stitched, All eyes on nude, Coat couture

Här ovan är lacken swatchade med två relativt tunna lager på swatchhjulet. Mina favoriter är blå-grå-lila-ish Coat couture (skimmer), gräddiga Wrap me up och bruntonade Comfy in Cashmere (skimmer).

  När jag googlade omkring lite såg jag att det faktiskt finns ett sjätte lack som hör till kollektionen men det verkar inte som att den nyansen tagits till Sverige. Men jag tycker att de lack som finns är rätt tjusiga ändå, trots allt. Vad tycker ni om lacken, gillar ni den satin-matta finishen? Jag gillar den rätt bra faktiskt.

Essie Cashmere Matte fall collection 2015 finns ute till försäljning under hösten 2015. Rekommenderat pris är 129 SEK. Att produkterna är skickade till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh älskar alla!

Reply

De är ju så himla bärbara liksom!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.