emiran_201403023852
NAKED SKIN weightless ultra definition liquid makeup är en lättviktsfoundation från Urban Decay som ska ge huden en frisk och naturlig glöd med en lättare semi-matt täckning. Urban Decay skriver själva såhär på sin hemsida: ”Coverage without compromise. Our weightless formula blurs imperfections for a flawless finish that feels invisible, but looks profesionally retouched.”

Det finns sammanlagt 18 nyanser att välja på och de nyanser som slutar på ”.0” är varma med gula undertoner och de nyanser som slutar på ”.5” har kalla eller neutrala undertoner. Naked Skin är parabenfri, parfymfri och fri från oljor.

emiran_201403023851 emiran_201403023850

 Jag fick nyansen 0.5 hemskickat till mig för ett par veckor sedan, men märkte snabbt att den var i ljusaste laget för mig, så när KICKS fladdrade förbi med en 20%-rabattkupong kunde jag inte låta bli att köpa nyans 1.0 somKICKS hemsida beskrivs som ”mycket ljus med en mjuk, varm underton.

Jag fick hem mitt paket i slutet av förra veckan och premiär-använde den idag i kombination med min trogna vapendragare Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Alldeles för tidigt att ge en omfattande bedömning men hittills är jag riktigt nöjd med finish/täckning/hållbarhet. Har ni testat denna, vad tycker ni?

Urban Decay Naked skin weightless ultra definition liquid makeup har ett rekommenderat pris på 320 SEK/30 ml och finns att köpa på KICKS webbshop (jag fick mitt ex. för 256 SEK).

You May Also Like

2 comments

Reply

Nu har jag äntligen fått testa på denna, gillar den bra! Är bara lite irriterad då jag köpte den hos Urban Decays egen counter här i Helsingfors och de gav mig fel nyans :( Den är både för mörk och för gul, så det var ju lite störande. Själva foundationen gillar jag massor dock!

Reply

Vad trist det är när det blir så :/ Jag fick med mig ett par testburkar hem så jag kunde testa hemma innan jag köpte den. Vilken nyans har du? Jag gillar den supermycket! Har tagit slut på min nu, haha :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.