DDH01_HK_Classics_Display

Classics
DDH09_HK_Pinks_DisplayPinks

I Januari 2016 släpper OPI en samling lack inspirerade av världsikonen Hello Kitty. Kollektionen består av tolv lack, indelade i två undergrupper: Classics och Pinks. Samtliga lack har Hello Kitty’s ansikte på flaskkorken. Ovan ser ni för övrigt hur respektive display kommer se ut, jag tycker att den nedersta är så himla söt!

classics

Classics

Pinks

Pinks

Kollektionen känns typisk Hello Kitty med mycket inslag av rosa, men ändå en hel del färgstarka nyanser som står ut i mängden. Det är alltid svårt att se på promobilderna vilka lack som kommer ha det där lilla extra, men jag tycker att Starry- Eyed for Dear Daniel, 5 Apples Tall, Kitty White och Spoken from the Heart ser riktigt fina ut.

 Vad tycker ni om nyheterna som kommer i januari, är det något av lacken ni tycker är tjusiga?

Hello Kitty by OPI kommer till butik i mitten av januari 2016. Lacken kommer ha ett rekommenderat pris på 155 SEK/st.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.