Skärmavbild-2015-12-13-kl.-16.53.03

 (IsaDora’s Color Chock Diva Pink & Sephora’s Lipliner Fresh Berry!)

Såhär i december har jag inte en lugn stund och det kan bli att bloggen hamnar lite i stillastående mellan varven. Hela veckan som varit har jag tillbringat i Stockholm på utbildning genom jobbet och i morgon är det dags för sista utbildningsrundan det här året – examinationsdags! Jag är så himla nervös och har till råga på allt blivit lite halvsjuk men ser så fram emot att få komma iväg och bli färdig med det sista för den här omgången. Jag trivs verkligen på nya jobbet och det känns så bra att snart vara ”färdig” och med i matchen (typ).

Jag hoppas att ni kan stå ut med mitt till-och-från-förhållande här, det kommer bli bättre! Det ska bli så skönt att komma tillbaka i rutiner och kunna visa upp allt tjusigt som trillat in de senaste veckorna. Bland annat har jag en drös produkter att spana in från Urban Decay (säger Gwen Stefani er någonting kanske?), härliga toner från IsaDora, söta nyheter från Maybelline, vårnyheter från Depend och ett hel ny linje från Ellos Beauty att visa upp och testa. Och så tror jag allt att det kommer upp en tävling i veckan där ni kan vinna fina produkter från OPI. 

För övrigt – ni är bäst! 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.