DCN17_NOLA_A_Display

ALLTSÅ ÄNTLIGEN! Vårkollektionerna trillar in både i brevlådan och i mail-inkorgen och hjärtat slår frivolter av ge-mig-vår-känslor hela tiden. Först ut i raden av nyheter jag tänkte visa upp är OPI New Orleans collection Spring/Summer 2016 och anledningen till att OPI valt att gestalta staden är för att den är just så mångfasetterad inom så många områden; allt från mat, kultur och musik! Med tolv glossiga nyanser går OPI all in för att sprida vårkänslor och jisses vad jag ser fram emot att börja testa!

3.1

Let me bayou a drink, Humid-Tea, Suzi nails New Orleans

3.2

I Manicure for beads, Spare me a french quarter?, She’s a bad muffuletta!

3.3

Got myself into a Jam-balaya, Crawfishin’ for a compliment, Take a right On bourbon

3.4

I’m sooo Swamped, Rich Girls & Po-Boys, Show us your tip!

Jag spanade in lacken redan på Daisy Beauty Expo och kan säga på rak arm att flera av dem är RIKTIGT FINA. Jag är framförallt nyfiken på She’s a bad muffuletta!, Got myself into a Jam-balaya och Show us your tip! som faller mig helt i smaken men samtliga lack ser ut att kunna passa den som önskar mer färg på naglarna efter den här karga vintern. Vad tycker ni om årets Spring/Summer-collection? Jag ger tumme upp!

OPI New Orleans collection 2016 spring/summer kommer finnas ute till försäljning från och med mitten av februari. Lacken kommer ha ett rekommenderat pris på 155 SEK/st och finns att köpa på bland annat Åhléns, Kicks, eleven.se samt en del salonger.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh! Blir så himla pepp över alla galet fina nagellack!!!

Meeen det jag egentligen ville kommentera och fråga är hur det ligger till med JÄDDAS? Du vet den där storyn du var med och skrev för en sisådär sex sju evighetsår sedan? Mitt hjärta smärtar ju lite över att boysen inte fick varandra där i sista kapitlet som finns ute att läsa och nu när jag kom att tänka på den tänkte jag att det kunde vara en idé att höra av sig å höra hur det ligger till liksom (antar ju att storyn är stendöd sedan evigheter tillbaka, men en Bastian-och-Max-nostalgiker kan ju alltid få drömma).

Reply

HEJ EMELIE!

Nagellack är typ en av de bästa sakerna i livet, haha. MEN. Till din fråga om Jäddas – så jäkla kul att du hör av dig (och samtidigt vill jag be om ursäkt för att jag är så jävla seg på att svara). Alltså vi pratar om dem ibland och vi är lite besvikna på att det aldrig blev något avslut. Vi hade ju liksom bestämt allting, de sista kapitlen var redan genomtänkta och väntade bara på att skrivas. Sen kom resten av livet i vägen, typ. Jag kan höra med Emy och se hur vi tänker oss,haha. Och tack igen för att du hörde av dig, nu fick jag drömma lite själv!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.